Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Paha veli -verkosto" by Unto KatajamÀki # Book PDF Kindle ePub Free

Paha veli -verkosto

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Paha veli -verkosto
  • Author : Unto KatajamĂ€ki
  • Release Date : January 28, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 622 KB

Description

Kunnalliskonsultti Martti Piha on erikoisen tilanteen ÀÀrellĂ€. HĂ€net on vastikÀÀn kutsuttu selvittĂ€mÀÀn erÀÀn pikkukaupungin kuntaliitosta. Liitokset ovat harvoin kivuttomia prosesseja, mutta tĂ€ssĂ€ pirkanmaalaisessa kaupungissa liitoksen suunnittelu menee erityisen pahasti pieleen – kuntaliitosta vastustanut poliitikko löydetÀÀn nimittĂ€in tapettuna. Kuka poliitikon on tappanut? Onko paikallisissa poliitikoissa joku, joka on valmis kolaamaan vastustajansa pois tieltÀÀn? Piha pÀÀttÀÀ alkaa selvittÀÀ tapausta. Myös Pihan omat perhekuviot tuovat pÀÀnvaivaa kunnalliskonsultin elĂ€mÀÀn.
Martti Piha on iĂ€kĂ€s mies, joka on työskennellyt pitkÀÀn kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jĂ€lkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitĂ€ – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevĂ€ltĂ€ pojaltaan PetriltĂ€.
Unto KatajamÀki on suomalainen kirjailija, joka elÀÀ ja vaikuttaa Tampereella. HÀn on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. LisÀksi KatajamÀki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut KatajamÀki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.


Free Books Download "Paha veli -verkosto" PDF ePub Kindle